Лидерът на партията Има такъв народ е използвал деликатна външнополитическа

...
Лидерът на партията Има такъв народ е използвал деликатна външнополитическа
Коментари Харесай

Весела Чернева: Има симптоми за две външни политики по отношение на Украйна

Лидерът на партията " ИТН " е употребявал деликатна външнополитическа тематика за районен съд Македония и повдигане на ветото за започване на договаряния за участие в Ес, като димна завеса, с цел да оправдае личния си завой в българската политика. Това мнение изрази пред директорката на българския офис на Европейския съвет за външна политика Весела Чернева.

Според нея и сега се следи неточно държание на сили, които си играят с националните усеща, с цел да си намерят място в политиката. Провокативният метод, по който се основават частни " културни клубове " в двете страни, приказва точно за оттегляне на държавните институции от задължението си да играят водеща роля за двустранните връзки. " Посещението на македонския външен министър Буяр Османи тази седмица беше в отговор на натрупването на неприятни произшествия ", сподели тя.

Симптоми за две външни политики има и във връзка с Украйна. Парламентът гласоподава да ѝ се даде военна помощ, само че служебното държавно управление е нерешително и не се знае по какъв начин ще извърши това решение.

" То е назначено от президента Румен Радев, който има внезапно различаващо се мнение от болшинството в Народното събрание ", означи Чернева и акцентира: " Това е различен признак за две външни политики на България ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР