Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки предлага парламентарните избори да

...
Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки предлага парламентарните избори да
Коментари Харесай

Парламентарните избори да се проведат на 23 май, предлага Марешки

Лидерът на партия "Воля " Веселин Марешки предлага парламентарните избори да се проведат на 23 май. Пред БНР той дефинира като демонстрация на "тяснопартиен дебелоглав " декларираното от президента Румен Радев желание да не отсрочва вота и да го насрочи за последната седмица на март.

"По-добре е да минат зимните месеци, да мине напрежението и над здравната система, и над хората, с цел да могат да бъдат извършени по-нормални избори. Това ще увеличи изборната интензивност. Само тяснопартиен дебелоглав може да вкара хората в избори по време на една зимна тежка конюнктура ".

Парламентарните избори ще се проведат на 28 март идната година, заяви пред кореспонденти по-рано денем президентът Румен Радев.

"Изборите би трябвало бъдат извършени в период, с доставени и лицензирани машини и с всички ограничения, които да подсигуряват правото на всеки българин на избор ", акцентира президентът. Той е безапелационен, че изборите не би трябвало да се отсрочват.

Радев прикани да се основат нужните условия от тези, от които зависи това – изборна администрация, изпълнителна власт и законодателна власт.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР