Лидерът на партия Воля и зам.-председател на Народното събрание (НС)

...
Лидерът на партия Воля и зам.-председател на Народното събрание (НС)
Коментари Харесай

Марешки обеща да не е зам.-председател на парламента, докато и Симеонов е такъв

Лидерът на партия " Воля " и зам.-председател на Народното събрание (НС) Веселин Марешки се отхвърля от зам.-председателския пост, до момента в който водачът на НФСБ Валери Симеонов има правото също да е зам.-председател. Това сподели Марешки на брифинг в Народното събрание.
По думите му, " Воля " поддържа настояванията на организацията на майките на деца с увреждания " Системата ни убива " - както Симеонов да не заема поста, по този начин и общественият министър Бисер Петков да се върне на своя. Припомняме, че Народното събрание към този момент гласоподава оставката на Петков и утвърди Деница Сачева за негов заместител.
" Българският парламент не е трудово-възпитателно учебно заведение за провалени вицепремиери. Ако толкоз доста си го харесват, да си го вземат назад в Министерски съвет ", разяснява Марешки, съгласно който Симеонов " осквернява " зам.-председателското място на Народно събрание.
" Няма да излизам на трибуната, няма да сядам там където стоят заместник-председателите и ръководителят, до момента в който Валери Симеонов е заместник-председател на Народното събрание. Ние считаме, че това е засегнатост и подигравка с това място ", сподели Марешки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР