Лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов май е пропуснал да

...
Лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов май е пропуснал да
Коментари Харесай

Оскарите свършиха, но патрЕотите още не са го разбрали

Лидерът на партия „ Възраждане ” Костадин Костадинов май е пропуснал да забележи, че блестящата гала в " Долби Тиътър " завърши и оскарите за тази година свършиха. А-а-а-ах, оскарите! Раздадоха ги, до момента в който Костя беше ангажиран да вее флагове на жълтите павета тъкмо под опашката на коня. Човекът тренира от началото на януари със самоделно снимани клипове – по какъв начин шпицкомандата му нахлува в регионална администрация във Варна да търси водна рецесия, по какъв начин щурмува Министерство на регионалното развитие със същата цел. А в солови осъществявания от началото на януари търси „ брояча на ражданията ” и громи институциите, че крият демогпрафската рецесия.

Последната тематика беше развита на варненска почва по време на днешното съвещание на общинския съвет, на което беше признат бюджетът на Варна за 2020 година Само че Костадинов, известен във Варна като Костя Копейкин, великодушно беше дал основната мъжка роля на съпартиеца си Георги Георгиев. Та тъкмо Георгиев опита да удави зала Пленарна с апокалиптични пророчества, че Варна умира, че е в безвремие, че е в демографски срив.

Демографията е обичана тематика на националистите по целия свят, по какъв начин Копейкин да излезе от това амплоа?! То е най-благодатно за лансиране на „ комфортни ” тези, като се премълчават едни цифри и изборно се подчертава на други. А за повече драматизъм се прибавят и тайни теории, че данните се крият от необятната аудитория. Съспенс-с-с-с!

Само че този път Копейкин и компания отново не случиха на аудитория, даже с юмручни удари по катедрата, не завоюваха овации нито от сътрудниците си, нито от представители на медиите.
Защото е общоизвестно, че във Варна предходната година са родени 4 427 бебета, градът е с релативно най-нисък негативен приръст – 2,7 при – 1,6 в София и 3,2 в Пловдив. Никой не крие данни, достйпни са на https://www.nsi.bg/. А по-подробно оборване на операциите и на подправените вести, тиражирани от Костадинов може да намерите в публикация, оповестена в блога на Боян Юруков, като последвате този линк.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР