Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов беше наречен част от

...
Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов беше наречен част от
Коментари Харесай

Определиха Костадин Костадинов като част от руската хибридна война

Лидерът на партия "Възраждане " Костадин Костадинов беше наименуван част от съветската хибридна война. Определението пристигна от страна на Румен Чолаков, който на последните избори беше лидер на листата "Път на младите " от името на Национална движение „Симеон Втори".

Двамата се спречкаха по въпроса за визитата на президента Румен Радев в Русия. В ефира на Българска национална телевизия разясниха още и тематиките за приема ни в еврозоната и Шенген, както и отпадането на глобите против Русия.

"Това е положително начало, макар че Румен Радев няма пълномощия по отношение на стопански решения ", съобщи водачът Костадинов във връзка срещата на президента Радев с Путин и добави, че това е взор към световната стопанска система.

От своя страна Чолаков назова визитата необичайно обръщение на България, защото по-скоро в Русия е трябвало да отиде министърът на стопанската система. Според него, в случай че целят западен свят отбелязва 75 години от щурма в Нормандия, е неразбираемо накъде гледа България. "Холандия възприема България като пробойна на съветските ползи и по тази причина не ни желае в Шенген ", сподели още лидерът на листата "Път на младите ".

Костадинов акцентира, че сега е нездравословно България да влезе в Шенген поради рехавата политика във връзка с мигрантите.

Костадин Костадинов поддържа рухването на глобите против Русия, защото съгласно него те вредят на страната и на Европейския съюз. Румен Чолаков удостовери, че в един миг глобите ще бъдат анулирани, само че напомни, че Русия е навлязла на украинска територия. "Аз съм срещу да се разделяме от европейската позиция във връзка с глобите ", добави още той.

На въпрос за хибридните войни Костадинов отговори, че евроскептичните настроения измежду гласоподавателите са предизвикали информациите за хибридни офанзиви.

"Хибридната война стои до мен. Това проруско говорене и партии, които заемат съветски позиции, не е в български интерес ", отвърна Чолаков. "Това е обикновено комсомолско мислене ", опонира Костадинов.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР