Лидерът на партия Изправи се, България! Мая Манолова и екипът

...
Лидерът на партия Изправи се, България! Мая Манолова и екипът
Коментари Харесай

Манолова наруши мълчанието на агнетата“ пред бензинова колонка

Лидерът на партия " Изправи се, България! " Мая Манолова и екипът ѝ докараха стадо овце пред столична бензиностанция. Причината, както се изрази тя, е спекулативно надутите високите цените на бензина и дизела, с които ръководещите " взели народа за стадо ".

Заради самобитния флашмоб пред бензиностанцията дойдоха и няколко патрулки на полицията.

На брифинг пред публицисти, даден тъкмо пред овцете, Манолова уточни, че досегашните ръководещи считали хората за овце, които не се осведомят, не четат и не схващат , че цените на горивото са изкуствено повишени с левче и че хората могат да бъдат баламосвани и могат да бъдат ограбвани като тези животни.

Досегашните ръководещи тъкмо като овцете добродушно си усвояваха по левче от всеки литър бензин и на това е време да се постави точка. Овчиците разбрали и другата машинация с 25-те стотинки отстъпка за литър гориво - бензиностанциите, които я употребяват, продават с 25 стотинки по-скъпо, а едни 150 млн. лева плюс още едни 150 млн. лева ., дадени от държавното управление на четворната коалиция, отиват към огромните вериги бензиностанции, регистрира Манолова.

" Мълчанието на агнетата " - досегашното ръководство си представяло, че до момента в който хората си мълчат, ръководещите си крадат, както се изрази Манолова.

По думите ѝ левчето се разпределя във компанията, която преработва в рафинерията на " Лукойл Нефтохим " съветския нефт и по-късно същата компания го продава на бензиностанциите. Въпросната компания купува на ниска цена съветски нефт, продава прескъпо на бензиностанциите и по този начин печели по един лев.
 С хронометър депутати оферират комисия за цените на бензина
С хронометър депутати оферират комисия за цените на бензина

Две оферти разискват – на Демократична България и на ГЕРБ

" Това са няколко серии ръководещи. Първите серии бяха под управлението на Борисов, който играеше мач и футбол с някогашния началник на " Лукойл Нефтохим ". Докато Борисов играеше футбол със Златев - Литаско и Лукойл не внасяха налози в българската хазна ", означи Манолова.

Тя прикани служебното държавно управление да се заеме с цените на горивата . Възможностите дейности са в няколко направления - проверка на рафинерията в Бургас и на компаниите, които оперират в нея. Незабавно би трябвало да бъдат взети ограничения, с цел да може цените да паднат с левче надолу или страната да преработва уралски нефт и да го продава на естествени цени на българския народ, настоя Манолова.

". От служебния кабинет се чакат дейности - да пресече схемите от газовите доставки, по този начин и при цените на бензините и дизела ", акцентира Мая Манолова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР