Лидерът на партия ДРОМ Илия Илиев сигнализира за жестоко насилие

...
Лидерът на партия ДРОМ Илия Илиев сигнализира за жестоко насилие
Коментари Харесай

Жесток среднощен екшън в ромския квартал на Ботевград! Полицаи бият невинни хора, лидерът на ДРОМ е на мястото

Лидерът на партия ДРОМ Илия Илиев алармира за грубо принуждение в ромския квартал на Ботевград. По думите му нощес в ромския квартал на града служители на реда и жандармерия са нанасяли побой на почтени хора по домовете им измежду нощ.

„ Бременна жена е била простреляна във входа на блока, в който живее, от полицаи”, написа още той на профила си във Facebook.
Илиев е на мястото на случая. „ Ще желаяме цялостно следствие на случая от министъра на вътрешните работи и ще желаяме среща с него”, акцентира той.



Публикуваме цялостния текст на коментара му без редакторска интервенция:

" Уважаеми другари, през днешния ден получихме сигнал от поданици на ромския квартал в Ботевград, че нощес голям брой служители на реда и жандармерия са нанасяли побой на почтени хора по домовете им измежду нощ. Бременна жена е била простреляна във входа на блока в който живее, от служители на реда безусловно неизвестно за какво, най-малко за в този момент!



Едно момче също е било бито от служители на реда в дома си пред децата му, към 2.30.ч. през нощта! Малко бебе е имало потребност от незабавна помощ, и поради служителите на реда майка му не е могла да излезе на вън с цел да отидат до болница. Било е огромен стрес за хората към 100.полицай някои с маски които са влизали при хората до като спят!! За това, ние сме тук и ще желаяме цялостно следствие на случая от министъра на вътрешните работи и ще желаяме среща с него ".



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР