Лидерът на партия Брекзит Найджъл Фараж обяви, че няма да

...
Лидерът на партия Брекзит Найджъл Фараж обяви, че няма да
Коментари Харесай

Фараж с голям подарък за консерваторите на Борис Джонсън

Лидерът на партия " Брекзит " Найджъл Фараж разгласи, че няма да се борят с торите за 317 места , което доста усилва възможностите на Консервативната партия на премиера Борис Джонсън на предварителните избори на 12 декември , написа " Гардиън ".
 Фараж с условия към Джонсън за поддръжката си
Фараж с условия към Джонсън за поддръжката си

Премиерът към този момент отхвърли подобен съюз

Фараж разясни, че партията му няма да се изправя против торите за 317-те места , които консерваторите завоюваха през 2017 година Но Фараж повтори, че партията му ще се бори за местата, които са под контрола на Лейбъристката партия и на други партии в поддръжка на еврочленството.

Този подарък на Фараж ще усили възможностите на премиера Борис Джонсън да си обезпечи болшинство в английския парламент и надлежно да изведе страната от Европейския съюз на 31 януари 2020 година
 Ще сграбчи гласоподавателите на лейбъристите, закани се Найджъл Фараж
Ще сграбчи гласоподавателите на лейбъристите, закани се Найджъл Фараж

Ние ще нараним Лейбъристката партия по най-удивителния метод

Фараж сподели на протест в Хартлипул, Северна Англия, че желае да предотврати втори референдум за Брекзит . Евроскептикът изясни, че е взел решението в неделя вечерта, тъй като не желае да рискува партиите в поддръжка на еврочленството да завоюват болшинство в Камарата на общините, което може да докара до втори референдум за Брекзит и да сложи плана под риск.

Ако влезем на изборите с 600 претенденти, ще има провесен парламент. Предотвратяването на втори референдум е най-важното нещо в тази страна , счита той. По думите му частни социологически изследвания демонстрират, че Либералните демократи ще засилят позициите си, в това число в Югозападен Лондон и Югозападна Англия, в случай че партия " Брекзит " се изправи против торите в тези региони.

Фараж означи, че това, което е оповестил, на процедура е съюз за овакантяване на Европейски Съюз.
 Найджъл Фараж няма да взе участие в изборите във Англия
Найджъл Фараж няма да взе участие в изборите във Англия

Вместо това ще пропагандира против съглашението на Борис Джонсън с Европейски Съюз за Брекзит
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР