Лидерът на партия Атака Волен Сидеров сподели в ефира на

...
Лидерът на партия Атака Волен Сидеров сподели в ефира на
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Дори в БСП знаят, че вотът на недоверие няма да мине

Лидерът на партия " Атака " Волен Сидеров показа в ефира на Българска национална телевизия от Народното събрание своите упования за вота на съмнение против държавното управление, който би трябвало да бъде гласуван през днешния ден.

" След няколко минути несъмнено ще отхвърлим вота на съмнение. Колегите не ме убедиха, не беше високо равнището на дебатите. Затова не се включих. Аргументите на Българска социалистическа партия не бяха безапелационни. Имаше и много контрааргументи и хората несъмнено са си споделили - " Абе, всички са маскари ". Знам, че политиците са ненавижданата част от обществото и, че кой за каквото се сети да стачкува, идва тук ", сподели той. 

" Днес гласуването на вота съм сигурен, че ще е без някакви особени изненади.. Вотът няма да мине. Самите Българска социалистическа партия не чакат да мине вота. Няма логичност, няма смисъл да има нови избори, няма опция това ръководство. Хубаво или неприятно, това ръководство на ГЕРБ и Обединените патриоти е най-хубавото за момента и би трябвало да се извлече максимума от него ", разяснява още Сидеров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР