Лидерът на партия "Атака" събра около 100 привърженика на нов

...
Лидерът на партия "Атака" събра около 100 привърженика на нов
Коментари Харесай

Волен Сидеров събра привърженици на нов протест пред БНТ

Лидерът на партия "Атака " събра към 100 последователя на нов митинг пред постройката на Българската национална телевизия. Повод за това стана възбраната да взе участие в излъчвания на малкия екран, поради нарушение на регламента на предаването "Референдум ".

"Това е протестен протест, срещу непозволеното решение на Емил Кошлуков. Партия "Атака " има подписано съглашение, което е със силата на контракт. не може с решение на едната страната да се приключи присъединяване на един от претендентите за кмет на София. По този метод се нарушава Изборния кодекс и правилото за равнопоставеност. Завели сме правосъдни искове против Българска национална телевизия.

Припомняме, че в петък имаше различен митинг пред постройката на Българска национална телевизия, който продължи към 5 часа. Тогава Волен Сидеров се опита да стигне до студиото на предаването "Панорама " с цел да взе участие в него на избирателен спор, само че бе спрян на входа.

Днес водачът на "Атака " се закани да съди хората, които са го спрели от присъединяване в предаването. Той е безапелационен, че държанието му не е било непозволено.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР