Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ отрече да има напрежение

...
Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ отрече да има напрежение
Коментари Харесай

Цветанов: БСП да са спокойни, няма проблеми между мен и Борисов

Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ отхвърли да има напрежение сред него и премиера Бойко Борисов. Според него от Българска социалистическа партия употребяват сходни изказвания като спешен пиар.

" Като доказателство за това, че няма никакви проблеми, сутринта в 7:15 ч. дружно с премиера обсъждахме това, което се случва сега и което следва да се случи, и в 8:30 ч. му беше първата среща с премиера на Сърбия ", уточни Цветанов в предаването " Тази събота " по bTV.

" Българска социалистическа партия би трябвало да бъдат спокойни, тандемът Борисов, Цветанов и ГЕРБ са най-голямата парламентарна група, най-голямата партия, и ще продължат да бъдат такива, тъй като постоянно работим, с цел да защитим публичния народен интерес ", акцентира водачът на ПГ на ГЕРБ.

" Българска социалистическа партия към този момент не е тази партия, която беше преди година или две. В момента има възмущение в парламентарната група, има блокиране на всяко едно друго мнение. Жельо бойчев напуща, с цел да прави бизнес, което значи, че средата в България е добра, което опонира на казаното от Корнелия Нинова и нейния екип, че средата у нас не е добра за бизнес ", разяснява Цветанов. 

Няма непреодолими разлики с Обединените патриоти, посочи Цветанов и добави, че връзките им са работни.

Той означи, че сега в цяла Европа има разнообразни напрежения във всяко едно държавно управление, като даде за образец Германия. " ХДС и ХСС, които обичайно постоянно са били като един здрав пестник, имаха основни разлики, които обаче съумяха да изгладят ", съобщи той.

" Всичко положително, което се случва, е триумф на всички. Когато възникне някъде проблем или напрежение  проблем, незабавно неприятният е ГЕРБ. Защото като ПГ ГЕРБ е 95 депутати и всяко основно решение, което се взема в Народното събрание, няма по какъв начин да мине без гласовете на ГЕРБ ", сподели още Цветанов.

Цветанов призна, че изявлението му, че Русия и Китай са съществени евентуални закани за мира и стабилността, може би фактически е било " прекомерно мощно ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР