Лидерът на основната индустриална асоциация на Германия заклейми енергийните политики

...
Лидерът на основната индустриална асоциация на Германия заклейми енергийните политики
Коментари Харесай

Енергийните политики на Олаф Шолц бяха обявени за „токсични“ от германския бизнес шеф

Лидерът на главната индустриална асоциация на Германия жигосах енергийните политики на немското държавно управление като „ безусловно токсични “ в символ на намаляващо доверие на бизнеса в управлението на канцлера Олаф Шолц на стопанската система.

Зигфрид Русвурм, началник на BDI, сподели пред Financial Times, че климатичната стратегия на Германия е „ по-догматична от всяка друга страна, която познавам “.

Решението на страната да последователното унищожаване на нуклеарната сила и въглищата и прекосяването към възобновими източници слага бизнеса в най-голямата стопанска система в Европа в неравностойно състояние по отношение на тези в други индустриализирани народи, сподели той.

„ Днес никой не може да каже сигурно по какъв начин ще наподобяват нашите енергийни доставки след седем години и по тази причина никой не може да каже какъв брой високи ще бъдат цените на силата в Германия тогава “, сподели той. „ За фирмите, които би трябвало да вземат капиталови решения, това е безусловно токсично. “

Коментарите му идват в миг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР