Лидерът на опозиционната македонска партия ВМРО-ДПМНЕ Христиан Мицкоски с истеричен

...
Лидерът на опозиционната македонска партия ВМРО-ДПМНЕ Христиан Мицкоски с истеричен
Коментари Харесай

Мицкоски полудя: Фашистите в София ще разкъсат Македония

Лидерът на опозиционната македонска партия ВМРО-ДПМНЕ Христиан Мицкоски с нервен звук разгласи, че " този уикенд в София ще бъде разпарчетосана Македония ", оповестява БГНЕС.
Това стана по време на във връзка изявлението на премиера Зоран Заев пред БГНЕС, в което той се разгласи за другарство и добросъседство.
 Заев упрекна Мицкоски, че е срещу България и участието в Европейски Съюз Заев упрекна Мицкоски, че е срещу България и участието в Европейски Съюз
Македонският министър председател Зоран Заев упрекна водача на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски в лицемерие по отношение на връзките със съседите и евроинтеграц...
В речта си Мицкоски употребява най-различни обиди против България и " нейното фашистко минало ", за което трябвало да паднем на колене. В речта му имаше и расистки подмятания, които са в непосредствено несъгласие с правилата на ЕНП, в която членува неговата партия.
Участниците на митинга носеха и флагове със признака от Вергина, което е в непосредствено несъгласие с и който разреши участие на страната в НАТО. Част от участниците носеха и плакати с цитати от Владимир Илич Ленин.
" Имам информация, че този уикенд в София Македония ще бъде разпарчетосана. Там се преговоря за нашата еднаквост... От на следващия ден да стартираме деликатно с блокадата на Македония, всеки ден. Да не разрешаваме тези хора да ни продават вярата, нацията и кожата. Те от дълго време са продали своя ген на дявола ", посочи Мицкоски, като съгласно БГНЕС цялата си тирада водачът на ВМРО-ДПМНЕ е посветил на послания, изпълнени с ненавист към България.
Мицкоски даже си разреши да се обърне към българските управляващи с думите: " Ако смятате, че в Скопие сте си намерили своя Квислинг (фашистки сътрудник, б. р.), доста се лъжете. Нито един Квислинг няма да може да изтрие от нашата памет лика и делото на Дамян Груев и Гоце Делчев, които се бореха за актуалната македонска страна. Тази поръка адресирам до политиците на нашия източен комшия и ги приканвам при първата си аудиенция в Скопие да паднат на колене пред паметника на партизаните и да се извинят за всичко сторено на македонския народ. "
 Мицкоски: България да не ни блокира, а да покаже същинско другарство Мицкоски: България да не ни блокира, а да покаже същинско другарство
Срещу промени в конституцията, за признание на македонско малцинство в България и почитание към македонската история и нейната неповторимо...
По думите му " България водела ревизионистка и хегемонистична политика за основаване на велики страни и народи ".
В самото начало на речта си Християн Мицкоски съобщи, че с изявлението си Заев разпродавал " македонската еднаквост, език и нация ".
Преди речта му на трибуната говорещите подчертаваха " за връзката на партизаните с илинденците ". След идването на партизаните през 1945 година в Македония, когато тя е част от Югославия, в страната са избити хиляди членове на Вътрешна македонска революционна организация.
Управляващата партия СДСМ на Заев осъди " истеричното държание на Мицкоски ", което не се приема от македонския народ и заради тази причина той си стои в съпротива.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР