Лидерът на опозиционната Лейбъристка партия Джереми Корбин заяви след ракетните

...
Лидерът на опозиционната Лейбъристка партия Джереми Корбин заяви след ракетните
Коментари Харесай

Британски опозиционери към Мей: Бомбите не носят мир

Лидерът на опозиционната Лейбъристка партия Джереми Корбин съобщи след ракетните набези на Съединени американски щати, Англия и Франция против Сирия, че бомбите няма да донесат мир, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

"Бомбите няма да спасят човешки живот, нито ще донесат мир. Тези противоречиви от правна позиция дейности крият риска от по-нататъшна ескалация - както призна самият министър на защитата на Съединени американски щати Джеймс Матис - на един така и така отблъскващ спор и заради това прави носенето на действителна отговорност за военни закононарушения и потребление на химическа оръжия по-малко евентуално, а не противоположното. Англия би трябвало да играе лидерска роля за реализиране на помирение в спора, а не да приема инструкции от Вашингтон и да излага на заплаха английските военнослужещи. Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила трябваше да изиска парламентарно утвърждение, а не просто да следва Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила. Правителството би трябвало да направи всичко допустимо да накара Русия и Съединени американски щати да одобряват без значение следствие на ужасяващата химическа офанзива от предходната седмица под управлението на Организация на обединените нации, с цел да може да бъде потърсена отговорност от отговорните, " сподели Корбин, представен от Ройтерс.

Винс Кейбъл, водач на Либералдемократическата партия съобщи: "Възползването от триумфите на един променлив в държанието си американски президент не може да бъде сурогат на даването на мандат от Камарата на общините. Премиерът можеше и трябваше да свика изключително съвещание на Народното събрание през седмицата и преди да работи, да потърси утвърждението на депутатите ".
Според Никола Стърджън, районен министър председател на Шотландия и водач на Шотландската национална партия, "въздушните удари на Съединени американски щати и Англия не водят до споразумяване на обстановката в Сирия в предишното и не съм уверена, че и този път ще доведат ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР