Лидерът на опозиционната Лейбъристка партия Джереми Корбин заяви след ракетните

...
Лидерът на опозиционната Лейбъристка партия Джереми Корбин заяви след ракетните
Коментари Харесай

Джереми Корбин: Мей не трябваше да се води по Тръмп, а да иска съгласие от кабинета

Лидерът на опозиционната Лейбъристка партия Джереми Корбин съобщи след ракетните набези на Съединени американски щати, Англия и Франция против Сирия, че бомбите няма да донесат мир, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Бомбите няма да спасят човешки живот, нито ще донесат мир. Тези противоречиви от правна позиция дейности крият риска от по-нататъшна ескалация - както призна самият министър на защитата на Съединени американски щати Джеймс Матис - на един така и така отблъскващ спор и заради това прави (носенето на) действителна отговорност за военни закононарушения и потребление на химическа оръжия по-малко евентуално, а не противоположното. Англия би трябвало да играе лидерска роля за реализиране на помирение в спора, а не да приема инструкции от Вашингтон и да излага на заплаха английските военнослужещи. Тереза Мей трябваше да изиска парламентарно утвърждение, а не просто да следва Доналд Тръмп. Правителството би трябвало да направи всичко допустимо да накара Русия и Съединени американски щати да одобряват без значение следствие на ужасяващата химическа офанзива от предходната седмица под управлението на Организация на обединените нации, с цел да може да бъде потърсена отговорност от отговорните, " сподели Корбин, представен от Ройтерс.

Винс Кейбъл, водач на Либералдемократическата партия съобщи: " Възползването от триумфите на един променлив в държанието си американски президент не може да бъде сурогат на даването на мандат от Камарата на общините. Премиерът можеше и трябваше да свика изключително съвещание на Народното събрание през седмицата и преди да работи, да потърси утвърждението на депутатите ".

Според Никола Стърджън, районен министър председател на Шотландия и водач на Шотландската национална партия, " въздушните удари на Съединени американски щати и Англия не водят до споразумяване на обстановката в Сирия в предишното и не съм уверена, че и този път ще доведат ". /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР