Лидерът на Олимпиакос Александър Везенков говори преди утрешното гостуване на

...
Лидерът на Олимпиакос Александър Везенков говори преди утрешното гостуване на
Коментари Харесай

Везенков преди мача с Барса: Знаем колко трудно се играе в Палау Блауграна

Лидерът на Олимпиакос Александър Везенков приказва преди утрешното посещение на някогашния си тим Барселона от първия кръг на новия сезон в Евролигата. Българският национал и неговите съотборници се изправят против каталунците на следващия ден от 21:30 часа българско време в " Палау Блауграна ".
 Александър Везенков в топ 10 на най-хубавите играчи в Евролигата Александър Везенков в топ 10 на най-хубавите играчи в Евролигата
" Труден мач против тим, който постоянно има упоритости, и който желае да завоюва купата тази година след двата следващи несполучливи опита в последните два сезона. Знаем какъв брой е мъчно да се играе в " Палау Блауграна " и сме подготвени да дадем 100% и да се борим за успеха. Трябва да направляваме темпото и да играем добра отбрана. Отборите към момента са в своята начална фаза и това е едвам първият мач за сезона, само че ние осъзнаваме, че в Евролигата всеки дуел е от голяма важност. Затова би трябвало да сме подготвени да вземем успеха. Трябва постоянно да излизаме изцяло готови, с цел да можем да печелим всеки мач и да събираме победи, които ще бъдат доста значими за развиването на сезона ни ", съобщи Везенков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР