Лидерът на новата партия Брекзит Найджъл Фараж вероятно ще бъде

...
Лидерът на новата партия Брекзит Найджъл Фараж вероятно ще бъде
Коментари Харесай

Найджъл Фараж вероятно ще бъде разследван от ЕП за недекларирани дарения

Лидерът на новата партия " Брекзит " Найджъл Фараж евентуално ще бъде разследван от Европейския парламент за изказванията, че не е заявил близо половин милион паунда. Те са получени под формата на дарения от бизнесмена-милиардер Арън Банкс, против който пък Националната организация за битка с престъпността води следствие, написа " Индипендънт ", представен от БНР.

 © БГНЕС
След референдума за Брекзит Найджъл Фараж е получил към 450 000 паунда в натура под формата на кола със водач, заплатен наем и сметки за струващо над 4 милиона жилище в лондонския квартал " Челси ", както и първокласни пътувания до Съединени американски щати за срещи с крайнодесни политици.

Нито един от тези " дарове " обаче, фактури за които са станали притежание на телевизионния Канал 4, не е заявен от Фарадж в Европейския парламент.

" Индипендънт " цитира писмо на един от квесторите в Екологичен потенциал, които дават отговор за финансовите и административни каузи, в което се приканва председателството на Народното събрание да проверява незабавно тези сведения за прикриване на спор на ползи.

Това става единствено дни преди провеждането на евроизборите в Обединеното кралство, в които се чака партията " Брекзит " на Найджъл Фараж да завоюва победа.
 Първи протест на новата партия на Найджъл Фараж Първи протест на новата партия на Найджъл Фараж "Брекзит "
В Англия през днешния ден се организира първият огромен протест на новата партия на Найджъл Фараж "Брекзит ". Стотици хора се събраха в Биримингам, където Фараж...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР