Лидерът на новата британска Партия на брекзита“ Найджъл Фараж бе

...
Лидерът на новата британска Партия на брекзита“ Найджъл Фараж бе
Коментари Харесай

Заляха Найджъл Фараж с млечен шейк

Лидерът на новата английска „ Партия на брекзита “ Найджъл Фараж бе залят в центъра на Нюкасъл с млечен шейк.

Франс прес прецизира, че след тортата със сметана, млечният шейк се е трансформирал в новото „ оръжие “ на предизборната акция във Англия. Партията на Фараж към този момент води в допитванията за европейските избори, в които страната е принудена да взе участие, макар желанието й да излезе от Европейски Съюз.

Сцената с ексцентричния митинг против него се е разиграла, до момента в който той отивал на предизборна демонстрация в града, придружаван от екипа си и от публицисти. В градския център ненадейно изскочил мъж и изплискал чашата си с шейка върху политика. Записи, публикувани в обществените мрежи, демонстрират очевидно шокирания Фараж с оплескан костюм, който се кара на гардовете си, тъй като не са предотвратили случая.

Неговият случай обаче не е единствен. Томи Робинсън, консултант на Партията за самостоятелност на Обединеното кралство, също е претърпял офанзива с млечен шейк. Той отвърнал без съмнение на нападението, като се нахвърлил върху „ атентатора “ и почнал да го удря. Кандидадът за евродепутат от същата партия Карл Бенджамин е бил залят с шейк и замерен със сурова риба, до момента в който отивал на предизборна демонстрация в Югозападна Англия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР