Лидерът на НФСБ Валери Симеонов заяви, че всички големи партии

...
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов заяви, че всички големи партии
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Искам изборна полиция, всички големи партии купуват гласове

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов съобщи, че всички огромни партии купуват гласове и се разгласи за образуването на " изборна полиция ". 

Симеонов разяснява, че съгласно него резултатът на патриотичните партии не би трябвало да е приоритет в полемиката за европейските избори. Той съобщи, че е по-важно да се обърне внимание на странните електорални трендове като всеобщата поддръжка за Движение за права и свободи в Северозападна България, и по-специфично - в Монтана, Видин и Враца.

" Хиляди роми в циганските махали са подкрепили Движение за права и свободи заради голямата обич, която изпитват към техните претенденти за евродепутати. Към богатата идейна платформа на Движение за права и свободи ", разяснява Симеонов. " Там, където няма нито турски етнос, където няма нито един мохамеданин - всеобщо дали своят вот в поддръжка на Движение за права и свободи. И ние привикваме с това ", добави той.

Според него полицията и прокуратурата не си правят работата, по тази причина той прикани за основаването на особено звено в Министерство на вътрешните работи - " изборна полиция ". 

" Защото пазаруването става наоколо до полицейски коли, представители на полицията. Никой не вижда, никой не обръща внимание. Почвам да се запитвам дали това не става с безспорната поддръжка и на нашия по-голям сътрудник ", разяснява още той. 

Според Симеонов такава странна поддръжка в ромските махали се следи и за другите огромни партии като Българска социалистическа партия и ГЕРБ. На въпрос какво счита за поддръжката за Вътрешна македонска революционна организация в такива секции, Симеонов разяснява, че в страната " всеобщо се купуват цигански гласове " и няма да се откаже да приказва истината. Флагманът на пазаруването въпреки всичко е Движение за права и свободи, добави той.

В отговор на обвиняванията националният представител от групата на ГЕРБ Тома Биков съобщи, че Симеонов би трябвало да даде доказателства.

" Аз нямам такава информация. Има си органи, които би трябвало да наблюдават. Аз мисля, че разликата сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия е задоволително огромна, с цел да бъде задоволително даже Българска социалистическа партия да признае изборите. Нека да даде доказателства - има прокуратура, това е нарушаване на закона ", приключи той.

По-рано през днешния ден сходни обвинявания се чуха и от водача на " Атака " Волен Сидеров, само че ориентирани към колегата му в дребната коалиция - Вътрешна македонска революционна организация. Зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Христов също посъветва както " Атака ", по този начин и останалите партии " да ревизират резултатите си " в ромските секции.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР