Лидерът на НФСБ Валери Симеонов заяви, че няма да се

...
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов заяви, че няма да се
Коментари Харесай

БСП няма да подкрепят предложенията за промени в Закона за хазарта

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов съобщи, че няма да се откаже от предложенията за промени в Закона за хазарта, в които се планува възбрана за образуване на лотарийни игри от частни компании. От Българска социалистическа партия няма да поддържат измененията. Симеонов разяснява и отрицателните реакции на почитатели на " Левски " против измененията.

София
Валери Симеонов, " Обединени патриоти ": Не е ясно какъв е размерът на спонсорството във връзка с " Левски ". Определено аз на думите на главния спонсор не мога да имам вяра, защото към този момент има много разминавания в цифрите, които той загатва, както и неговите представители, глашатаи. Защото приказват, че Националната
лотария е внесла за 2019 година 70 млн. лева такси, справката на Комисията по хазарта е, че са внесли 19, 7 млн. лева Вижте какви са разминаванията! Във всички случаи обаче страната не би трябвало и аз мисля, че няма да допусне ликвидирането на един тим по финансови аргументи. Румен Гечев, " Българска социалистическа партия за България ": Решението на ПГ е да не взимаме страна в битката сред мощно заинтригувани страни, с доста огромни финансови благоприятни условия, заради което ние ще гласуваме " въздържал се " или няма да гласуваме. Но защото ме питате, ще си разреша да изкажа персоналното си мнение: аз персонално поддържам политиките на доста страни, включително доста развити страни, където хазартът е неразрешен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР