Лидерът на НФСБ Валери Симеонов внесе сигнали за брокери на

...
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов внесе сигнали за брокери на
Коментари Харесай

Лидерът на НФСБ е внесъл сигнали за брокери на гласове

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов внесе сигнали за брокери на гласове на среща с основния прокурор Сотир Цацаров и министъра на вътрешните работи Младен Маринов през днешния ден, оповестиха от пресцентъра на партията. По време на диалозите е бил подложен въпросът за гарантиране на честността на вота в изборния ден.

Акцентът е бил подложен върху Пловдив.

Предоставяйки новите сигнали, Валери Симеонов и членове на управлението на НФСБ са припомнили по какъв начин на предишните локални избори през 2015 година резултатът в Пловдив е бил извърнат в последния миг, а полицията - изтеглена от ромските махали.

По време на срещата са били предоставени и сигнали за пазаруване на гласове в Благоевградска област.

Главният прокурор Сотир Цацаров и министърът на вътрешните работи Младен Маринов са се заели да ревизират предоставените им сигнали, да проведат спомагателни диалози с шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи в Пловдив старши комисар Йордан Рогачев, както и да бъде обезпечено до края на изборния ден полицейско наличие в махалите, се показва в известието.

Поставен е бил и въпросът за спазването на Закона за шума през лятото, както и за озвучаването на ромските сватби.

Като цяло е регистриран позитивен резултат от използването на Закона за шума, се показва още в прессъобщението. Предстои в допълнение синхронизиране на дейностите на контролните органи за използването на закона в цялата му суровост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР