Лидерът на НФСБ Валери Симеонов смята, че протестите срещу него

...
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов смята, че протестите срещу него
Коментари Харесай

Симеонов вижда политическа намеса в протестите срещу него

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов счита, че митингите против него са проведени и политически.

Вчера той видял агитка и хора, които не знаели защо стачкуват. Днес майки пристигнаха пред Народното събрание да изразят недоволството си от новия му пост в Народно събрание.

Не ме карайте да разясня случай, който е завършил преди една година, прикани той. Тогава с оставката на му като вицепремиер той постъпил почтено. Случаят завърши, разяснява Симеонов.

Припомняме, че по-рано през днешния ден Движение за права и свободи отхвърли да взе участие в съвещанията на Народно събрание поради назначението на Валери Симеонов за зам.-председател на Народното събрание.

Вчера, 20 ноември, водачът на НФСБ Валери Симеонов беше определен за зам.-председател на Народното събрание. Той зае мястото на Явор Нотев, който към този момент не е част от " Обединени патриоти ". Причината е, че депутатите от " Атака " напуснаха ПГ на " Обединени патриоти " и желаеха заличаването й.

Още тогава това провокира остра реакция от страна на Движение за права и свободи. На брифинг водачът на придвижването Мустафа Карадайъ дефинира този избор като засегнатост към парламентаризма. По думите му това било следващото проваляне на Народното събрание.

От ГЕРБ обявиха, че са подкрепили Симеонов поради трайна парламентарна процедура. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР