Лидерът на НФСБ Валери Симеонов отправи сериозни критики към Комисията

...
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов отправи сериозни критики към Комисията
Коментари Харесай

Валери Симеонов със сериозни критики към Комисията по хазарта

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов насочи съществени рецензии към Комисията по хазарта. Той удостовери, че не счита да отстъпва от препоръчаните промени в Закона за хазарта, с които се не разрешава организирането на лотарийни игри от частни компании, оповестява Българска национална телевизия.

" Публична загадка е, че Комисията за
хазарта, най-малко публичното мнение е, че е пробита в интерес на един главен състезател в хазартния отрасъл. В случая веднъж имаме калпаво основано и лобистко законодателство, повторно имаме Комисия по хазарта, чиято работа е под огромно подозрение, най-малко като виждаме какви констатации има за невнесени налози, за одобрение на налози и доклади на компании, които са нечетливи ", сподели Симеонов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 CoLLectoRitioner 41 (преди 44 секунди) Рейтинг: 23 | Одобрение: -2 Яжте пацула! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР