Лидерът на НФСБ Валери Симеонов ожали своя приятел Цветан Цветанов

...
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов ожали своя приятел Цветан Цветанов
Коментари Харесай

Симеонов страда за Цветанов: Без него парламентът ще работи трудно, ако въобще работи

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов ожали своя другар Цветан Цветанов още преди да стане дали ще бъде заставен да хвърли оставка като началник на депутатите от ГЕРБ. " Отстраняване на Цветанов ще докара до трус, без него в Народното събрание ще се работи доста по-трудно, в случай че изобщо институцията работи ", съобщи някогашният вицепремиер пред публицисти в Народното събрание, написа TrafficNews.bg.

Симеонов, който единствен бурно възропта против стила на Борисов да разжалва неотложно всички свои най-верни хора, забъркани в абсурда " Апартаментгейт ", даже не изключи вид Народното събрание въобще да спре да работи без посредническите умения на Цветанов.

„ Трус несъмнено да, другото не ми се ще да го мисля. Не е невероятно “, изясни Симеонов. Според него ролята на Цветанов е извънредно значима, значима и незаменима фигура на медиатор сред другите групи и крайни полюси в другите законопроекти и решения.

„ Той е човек, който аз особено с всяка година виждам, че се усъвършенства в ролята си на политически медиатор и обединител “, продължи с хвалбите Симеонов. На въпрос дали ще има още оставки поради имотните покупко-продажби, Симеонов съобщи, че това е въпрос на персонален честен акт. По думите му когато човек подава оставка, преценя, че не желае името му да се раздухва и петни от хора, които не схващат същността на въпроса. „ Става въпрос за одобрена в България скица за източване на Данък добавена стойност, за укриване на Данък добавена стойност, за укриване на налози и тази скица е всеобщо употребена от строителните компании и тя е известна на Национална агенция за приходите. Това е просто едно статукво нелегално и едни противозаконни дейности, които се одобряват и от институциите за жалост “, разясни още Симеонов. На въпрос дали дребната коалиция ще желае Цветанов да не бъде изваждан от Народното събрание, Симеонов уточни, че всяка партия си взема решение кадровите въпроси сама. „ Няма да разреша да ми споделя какво да вършим ние в нашата партия, сигурен съм, че никой няма на нас да разреши да се бъркаме във вътрешните организационни въпроси на ГЕРБ “, приключи водачът на НФСБ.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 1 минута) Рейтинг: 52546 | Одобрение: 28271 Народното събрание не работи, а единствено прави бели всеки ден нова дивотия от оня барни ръбъл дани кирилов със законите по поръчка. то няма човек който да не засегна с тъпотиите си ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ! Напиши коментарИме:Коментар: