Лидерът на НФСБ Валери Симеонов обяви, че не се притеснява

...
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов обяви, че не се притеснява
Коментари Харесай

Симеонов за проверката на имотите на СКАТ: Не се притеснявам, прокуратурата проверява клевети

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов разгласи, че не се тормози от инспекцията на антикорупционната комисия за парцелите, купени от " СКАТ " ООД в " Слънчев бряг " и Бургас на занижени цени. 
 Антикорупционната комисия ще ревизира три парцела на СКАТ, купени на занижени цени
Проверката е разпоредена от Върховна касационна прокуратура.

„ Прокуратурата ще ревизира едни клюки и неистини, които вървят от десетина години, за които съм поосъдил няколко клеветника и един вестник. Прокуратурата има право да ревизира, само че от в този момент ви споделям, че ще удари на камък ”, сподели Симеонов пред bTV. 

Той добави, че не знае кой е подал сигнал против него, тъй като не се е срещнал в елементи със известието на прокуратурата. 

„ Това са покупко-продажби сред компании, това са покупко-продажби на малкия екран – „ СКАТ ” ООД, които до момента са проверявани доста пъти, минали са през доста инспекции. Това е остаряла, само че претоплена гозба. Ще си диря правата, единствено да се докопам до сигнала. Прокуратурата да влиза в такива елементи не е доста чистоплътно, само че по този начин са решили – по този начин са създали ”, разяснява Симеонов.

Според него инспекцията може да е в отговор на неговия сигнал против министъра на туризма Николина Ангелкова.

„ Фирмени покупко-продажби, Валери Симеонов няма никаква благосъстоятелност в него, това си е благосъстоятелност на компанията. Собствеността на Валери Симеонов са две селски къщи – на татко ми и на майка ми и половин апартамент в „ Меден рудник ”. Не съм безпаричен, бодат съм, само че си отправям парите за потребни работи ”, сподели още Симеонов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР