Лидерът на НФСБ Валери Симеонов е заедно с бившия втори

...
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов е заедно с бившия втори
Коментари Харесай

Валери Симеонов и Цветан Цветанов се появиха заедно в Жеравна

 Лидерът на НФСБ Валери Симеонов е дружно с някогашния втори в ГЕРБ Цветан Цветанов на етнофестивала в Жеравна. След диалог сред двамата нощес патриотът разгласи, че не харесва всички политики на ГЕРБ и че следва да повдигне някои " наболели " въпроси пред премиера Бойко Борисов още през септември. 

" Смятам, че предстоят много съществени промени в връзките ни с ГЕРБ, защото страната не върни в вярна посока. Намираме се в икономическо-политическа рецесия. Ще извадим на масата тежките въпроси пред господин Борисов още през септември, тъй като в последните месеци България получава доста съществени стопански удари. На първо място -  състояние на българската енергетика. Още не е решен казусът с високите цени на тока, в резултат на борсовите спекулации ", отсече Симеонов.

Той разяснява и тематиката за свиневъдството у нас след епидемията от африканска чума, като по думите му на фермерите бил нанесен гибелен удар с ограниченията против болестта. Валери Симеонов разкри, че още при започване на експлоадирането на епидемията персонално е разговарял с вътрешния министър Младен Маринов и го е призовавал да изолират изцяло първите огнища в Русенско, само че нищо не било направено, в резултат на което чумата е плъзнала в цялата страна. " Доживяхме досега на цялостно заличаване на българското свиневъдство! Честито! Загубихме 2 млрд.лева “, добави Симеонов, представен от " Флагман ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР