Лидерът на НФСБ Валери Симеонов блесна за пореден път с

...
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов блесна за пореден път с
Коментари Харесай

Валери Симеонов пак блесна, обяви журналисти за корумпирани

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов блесна за следващ път с непремерени мнения и брутални изказване, този път мотив следствието против Васил Божков и измененията в Закона за хазарта. От присъединяване му в утринния блок на Българска национална телевизия се разбра, че той предложил одържавяване на лотариите поради изнесените обстоятелства от някогашните съдружници на Божков братя Найденови за неизплатени такси към държавната хазна. Така той избавил българите, тъй като " хазартът е пандемия, която вреди на душевното здраве на хората и води до тежки зависимости ".
Тежки зависимости имало и в Комисията по
хазарта. Чахак своя миг, добави Симеонов и посочи, че от дълго време подготвял въпросния законопроект.
Лидерът на НФСБ атакува и публицистите като изясни, че измежду тях има корумпирани, които не дават цялата информация за престъпления, която знаят.
" Ето ви го един Антон Хекимян, ето ви го един Венелин Петков. Какви са тези, които на 15 декември им е казана цялата история на Найденови. Аз бих пратил прокуратурата при тях. Всеки, който знае за закононарушение, е задължен да рапортува ", отсече Симеонов.
Депутатът захапа и прокуратурата: " Известен укор мога да насочва към прокуратурата - тя можеше по-рано да се сезира и да не разреши да излетява от страната ". Валери Симеонов раздаде и няколко присъди: " А за тези седем закононарушения, по които е упрекнат, Васил Божков няма да получи административни санкции, а затвор ".
Лидерът на НФСБ вкара и малко жълтиния: " Факт е, че е имало боязън у всички от него. В София се носят градски мълви и митове какъв брой индивида е умъртвил и прострелял, боязън от друга форма на влияние и това комбинирано с едни съществени подкупи и рушвети в продължение на шест-седем години. Естествено, че политици също са се страхували от него ".

Бърза бе реакцията на БиТиВи на обвиняванията на Валери Симеонов към публицисти от малкия екран. Медийната група излезе с публична позиция, в която се акцентира, че в случай че Хекимян и Петков решат да си търсят правата по правосъден ред, имат цялата поддръжка на малкия екран.
От БиТиВи са безапелационни, че обвиняванията на Симеонов са безпочвени.
Във връзка с това и с новите погрешни и подвеждащи изказвания на предприемача Цветомир Найденов по отношение на работата на редакцията на BTV, бихме желали да напомним, че ролята на публицистиката е да разкрива истината след инспекция и следствие на информация, се споделя в позицията на медийната група.
Всяко очакване, че новините и настоящите излъчвания на BTV могат да служат за платформа на едностранни изказвания и изказвания, е изцяло безпричинно. Подобни изявления са подвеждащи и разрушават разбирането на аудиторията по отношение на същността на публицистиката и нейната роля в обществото, споделят още от БиТиВи.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР