Лидерът на НФСБ и депутат Валери Симеонов няма да отстъпи

...
Лидерът на НФСБ и депутат Валери Симеонов няма да отстъпи
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Няма да допуснем фалиране на Левски

Лидерът на НФСБ и народен представител Валери Симеонов няма да отстъпи от импортираните промени в Закона за хазарта, с които се не разрешава осъществяването на лотарийни игри от частни компании. Пред публицисти в Народното събрание той съобщи, че още през 2018 година е внесъл за разглеждане подобен план. Сегашният бил още ”по-прецизен ”, ”взискателен ” и ”полезен за страната ”.
" Недейте чака някой да премисли, изключително аз ", сподели Симеонов.

Според него Комисията за
хазарта е съществено компрометирана в интерес на един главен състезател в хазартния отрасъл. По думите му при основаването на изпълнителна организация цялата отговорност ще падне върху страната и институциите и тогава няма да има никакво размиване на отговорността.

Валери Симеонов бе безапелационен, че не би трябвало да се не помни главната причина за внасянето на измененията през 2018 година и в този момент, а точно " всеобщото съсипване на здравето и имуществото на огромна част от българското общество ".

Следствие на рабски променените закони 2013 година обществото залитна към
хазарта, търсейки решение на своите проблеми, разяснява Симеонов, представен Dnes.bg. Той напомни, че по Конституция страната би трябвало да се грижи за здравето на нацията и за развиването на спорта.

На въпрос дали се тормози, че ГЕРБ ще размислят и ще отдръпват поддръжката си, Симеонов сподели: " Аз върша това, което би трябвало да направя и давам отговор пред личната си съвест. Колегите от ГЕРБ и от всички останали партии, в това число и от Българска социалистическа партия, също дават отговор пред личната си съвест ".

Относно медийните изказвания на шефа на футболен клуб " Левски " Васил Божков и изказванията, че клубът ще банкрутира, Симеонов уточни, че всяко изявление предстои на инспекция. Той бе безапелационен, че страната няма да допусне ликвидирането на един тим по финансови аргументи.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР