Лидерът на лейбъристите Джереми Корбин обяви след гласуването, че внася

...
Лидерът на лейбъристите Джереми Корбин обяви след гласуването, че внася
Коментари Харесай

Кошмарът На Мей Се Сбъдна! Парламентът Отхвърли Сделката За Брекзит. Видео

Лидерът на лейбъристите Джереми Корбин разгласи след гласуването, че внася избор на съмнение против държавното управление.

Мей очевидно беше очаквала сходно развиване - секунди преди изявлението на Корбин тя съобщи, че в случай че опозицията внесе избор на съмнение, воденото от нея държавно управление е готово да свика дебатите и гласуването по него в сряда, т.е. на следващия ден, написа офнюз.бг.

Би Би Си отбелязва, че в случай че държавното управление изгуби вота на съмнение, Мей ще би трябвало да подаде оставка.

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер изрази страдание за резултата от днешното гласоподаване.

Опасността от отдръпване на Англия от Европейски Съюз без съглашение през днешния ден набъбна. Призовавам Англия допустимо най-бързо да разясни желанията си. Времето е на изчерпване, съобщи Юнкер.

Същевременно австрийският канцлер Себастиан Курц разяснява тази нощ, че няма да има никакво предоговаряне на договорката за Брекзит.

От парламентарната естрада, незабавно след съкрушителния избор, министър председателят Тереза Мей заяви, че до понеделник ще показа пред депутатите нов проект за Брекзит и прикани водещите партии в Народното събрание да реализират единодушие по съглашението за овакантяване на Европейски Съюз.

Емоциите преди решаващия избор

Длъжни сме да осъществим волята на гласоподавателите, изразена на референдума. Отговорността на всички нас в този миг е голяма, тъй като това е историческо решение, което ще предопредели бъдещето на нашата страна за генерации напред, сподели преди решаващия избор Тереза Мей в препълнената зала на Камарата на общините.

Лидерът на опозицията Джереми Корбин прикани депутатите да отхвърлят документа и разгласи, че Англия може да възобнови договарянията с Европейски Съюз по изискванията на излизането от блока.

Лейбъристката партия счита, че най-хубавият вид за Англия са предварителни избори, сподели още Корбин.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР