Лидерът на национално ниво на Алтернатива за Германия - третата

...
Лидерът на национално ниво на Алтернатива за Германия - третата
Коментари Харесай

След изборите: Един от лидерите на Алтернатива за Германия подаде оставка

Лидерът на национално равнище на Алтернатива за Германия - третата политическа партия разгласи на конференция тази заран,че няма да взе участие във фракцията на личната си партия. Всички са сюрпризирани от решението й, оповестява Българска национална телевизия.

Отдавна се знае, че Фрауке Петри има спор с останалите членове на партията и самата тя е в изолираност. Сега тя ще бъде народен представител, само че няма да взе участие във фракцията.

Фрауке Петри е лидер на по-умереното крило за Алтернатива на Германия. Вече се заприказва за разцепления в партията. Предстои да забележим по какъв начин те ще се държат. Междувременно нощес в цяла Германия имаше стотици хора на митинг против избирането в Бундестага.

В Туитър също върви акция, в която германците с хаштаг могат да се означават, че не принадлежат към тези 13%, избрали Алтернатива за Германия. Новината за раздора измести коментара за бъдеща коалиция, само че всички чакат с неспокойствие по кое време ще стартират диалозите за партията на Меркел.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР