Лидерът на наша партия за пореден път привлече вниманието върху

...
Лидерът на наша партия за пореден път привлече вниманието върху
Коментари Харесай

Лидерът на Възраждане: В бюджета са заложени неизпълними показатели, няма да го подкрепим

Лидерът на наша партия за следващ път притегли вниманието върху себе си с това, което сподели. 

" Възраждане “ няма да поддържа предлагането за бюджет за тази година, тъй като в него са заложени безусловно невъзможни за осъществяване индикатори, сподели през днешния ден пред публицисти във Варна водачът на партията Костадин Костадинов, предаде NOVA. 

Като такива той уточни планувания недостиг от 3 % и плануваните доходи, които, съгласно него, няма по какъв начин да бъдат осъществени. Като фактор партията да не подкрепи бюджета Костадинов уточни и плануваното въвеждане на еврото като паралелна валута в страната, написа dunavmost.com.

Лидерът на „ Възраждане “ акцентира още, че декларираните още през предходната година планове за редуциране на администрацията, в актуалното предложение за бюджет напълно липсват. Като проблем той посочи и предвидената капиталова стратегия, която съгласно него е орязана и на процедура в страната през идващите 6 месеца нищо няма да се строи. Ако предходната година същият финансов министър не беше раздул свръхразходите и не бяха теглени милиарди левове заеми, в този момент нямаше да прави опити да спре дълговата серпантина, като дърпа ръчната спирачка на българската стопанска система, уточни Костадинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР