Лидерът на мнозинството в Камарата на представителите на САЩ Кевин

...
Лидерът на мнозинството в Камарата на представителите на САЩ Кевин
Коментари Харесай

Правителството на САЩ на път да остане без пари

Лидерът на болшинството в Камарата на представителите на Съединени американски щати Кевин Маккарти има вяра, че е неизбежно да се преодолее заплахата от прекъсване работата на държавното управление , в случай че в последната минута не бъде подписано съглашение, оповестява " Политико ".

Политикът акцентира, че републиканците в Сената най-вероятно ще изпратят конгресмените по домовете през уикенда, което подсказва, че е неизбежно да се предотврати прекъсване работата на държавните институции .

 Правителството на Съединени американски щати на ръба да
Правителството на Съединени американски щати на ръба да " пусне кепенците "

Демократите може би са събрали болшинство да блокират законодателството

Вчера вечерта Камарата на представителите прокара законодателство за финансиране на държавното управление. 230 против 197 конгресмени гласоподаваха в интерес на законопроекта. Ако Сенатът също прокара законодателството, държавното управление ще получи пари до 16 февруари.

За през днешния ден е запланувано гласоподаване в Сената, само че демократите и минимум трима републиканци възнамеряват да блокират законодателството.

Междувременно военният министър на Съединени американски щати Джеймс Матис прикани Конгреса " да се върне на шофьорското място ".

По време на тирада в Университета " Джон Хопкинс " Матис акцентира, че американските военни се нуждаят от двупартийни вложения, с цел да изпълнят целите в националната сигурност.

Нуждаем се от бюджет и бюджетна предсказуемост, в случай че желаеме да поддържаме нашите въоръжени сили, акцентира той.

По-рано през днешния ден американският водач Доналд Тръмп употребява " Туитър ", с цел да натисне демократите да прокарат законопроекта в Сената.

Миналата нощ Камарата на представителите прокара законопроекта за финансиране на държавното управление. Сега демократите са нужни, с цел да се прокара в Сената, само че те желаят противозаконна имиграция и слаби граници. Затварянето идва. Нуждаем се от повече републикански победи през 2018 година, написа той в обществената мрежа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР