Лидерът на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс говори пред медиите

...
Лидерът на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс говори пред медиите
Коментари Харесай

ЛеБрон: Казах на съотборниците си, че аз ще пазя Мъри в края


Лидерът на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс приказва пред медиите на формалната конференция след мач №4. “Краля” и тимът му завоюваха четвъртия мач с Денвър с крайното 114:108 и по този метод взеха задатък от 3-1 победи във финала на Западната конференция. Джеймс съумя да спре на няколко пъти звездата на Нъгетс Джамал Мъри в края на дуела, помагайки на отбора си да удържи набезите на противника за поврат.

“Мъри е специфичен състезател, тъй като разполага с доста вариации в играта си. Може да бележи от пробив, от приблизително разстояние и от тройката. Казах на съотборниците си, че аз ще се заема с опазването му. Успях да го спра на няколко пъти и да взема битката, което е най-важното в решаващите минути”, сподели 35-годишната звезда на Лейкърс.

“Давам всичко от себе си, когато съм на паркета. Не вардя силите си, в случай че се нуждая от отмора, ще дам знак на треньора. Той се оправя добре с ротирането на състава, тъй че на мен ми остава задоволително сила, с цел да дам всичко от себе си на полето всякога. Когато дойдат решаващите минути, в които се печелят мачовете, аз нямам право да се усещам изтощен. Сега в действителност усещам отмалялост, само че мачът приключи”, добави той.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР