Лидерът на Либералнодемократическата партия на Русия (ЛДПР) Владимир Жириновски е

...
Лидерът на Либералнодемократическата партия на Русия (ЛДПР) Владимир Жириновски е
Коментари Харесай

Руски политик разкри враг №1 на човечеството

Лидерът на Либералнодемократическата партия на Русия (ЛДПР) Владимир Жириновски е разкрил най-голямата опасност за човечеството, съобщи РИА Новости.

Според думите на известния с ексцентричните си изяви крайнодесен политик доста младежи по целия свят, въодушевени от шведската тийнейджърка Грета Тунберг, приказват за заплахата от световното стопляне и приканват за закъснение на този развой. Жириновски в това време е декларирал, че тези екоактивисти молят за потребление на способи, които могат да доведат до демографска злополука.

"Ограничаването на производството ще предизвика апетит, недостиг на артикули и сила за битово отопление. Това ще породи беднотия даже и в богати страни, ще усили престъпността и смъртните случаи. Хората, които приканват за това се употребяват от една дребна, само че нападателна клика, която се бори и със половия тормоз и пази правата на индивида ", е декларирал той.

"Всички тези мисли звучат приказно прелестно и сграбчват сърцата на хора по целия свят. Тези възвишени слова обаче имат за цел да ударят по човечеството и популацията на Земята, което е към съвсем 8 милиарда души. То би трябвало да се сведе до половин милиард човешки същества. Тези хора ще бъдат по-лесно манипулирани и ръководени поради по-малкия си брой ", е коментирал още Жириновски.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР