Лидерът на Лейбъристката партия на Великобритания се извини, че е

...
Лидерът на Лейбъристката партия на Великобритания се извини, че е
Коментари Харесай

Корбин се извини за събитие, на което сравнили Израел с нацистите

Лидерът на Лейбъристката партия на Англия се извини, че е изнесъл тирада на събитие , на което дейностите на Израел в Газа са били съпоставени с осъществените от нацистите закононарушения , написа " Гардиън ".

Джереми Корбин призна, че се е срещнал с хора, " чиито възгледи аз изцяло отхвърлям ", когато е домакинствал събитие по отношение на Деня на Холокоста през 2010 година Тогава Корбин е бил народен представител.

Темата на диалози по време на събитието е била " Никога още веднъж за никого - от " Аушвиц " до Газа ". На събитието е приказвал евреин, който е оживял в лагера на гибелта " Аушвиц ". Той неведнъж е сравнил дейностите на Израел в Газа с всеобщото изтребване на евреи по време на Холокоста.

Корбин разясни, че не приема и осъжда позицията на оживелия евреин.

" В предишното в устрема си да диря правдивост за палестинския народ и мир сред Израел и Палестина аз участвах в платформи с хора, чиито възгледи изцяло отхвърлям. Извинявам се за породената паника ", разгласи Корбин.

Корбин постоянно е упрекван в антисемитизъм , изключително в предишното поради благосклонностите си към палестинската идея.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР