Лидерът на Лейбъристката партия на Великобритания поиска предсрочни избори по

...
Лидерът на Лейбъристката партия на Великобритания поиска предсрочни избори по
Коментари Харесай

Времето ти изтече, обърна се Корбин към Мей и поиска предсрочни избори

Лидерът на Лейбъристката партия на Англия изиска предварителни избори по време на спор за Брекзит в Камарата на общините, написа " Гардиън ".

Джереми Корбин прикани държавното управление да отбрани работните места. Според него целта на кабинета е комерсиално съглашение със Съединени американски щати , което ще докара до продажбата на хлорирани пилета на Острова.
 Фараж: Победа на Партия
Фараж: Победа на Партия " Брекзит " на евровота на следващия ден ще смъкна Мей и Корбин

Проучването демонстрира, че Партия " Брекзит " ще получи 37% поддръжка

По въпроса за образуване на втори референдум, той попита премиера Тереза Мей дали ще разреши на нейните депутати свободно да гласоподават.

Ако тя в действителност мисли, че съглашението й е положително, тя не би трябвало да се опасява от това, разгласи Корбин. По думите му Брекзит е разделил обществото и е довел до занемаряване на доста значими въпроси.

Страната се нуждае от водачество. Но този министър председател не е индивидът за това. Тя не се потруди да резервира страната единна. Тя се концентрира единствено върху партията си. Но това не проработи. Времето й изтече. Време е за парламентарни избори , прикани водачът на Лейбъристката партия.

Корбин означи пред законодателния орган, че новото предложение за Брекзит не включва промени във връзка с митническия съюз , отбраната на околната среда и на правата на служащите.
 Бунт измежду консерваторите, желаят оставката на Мей до дни
Бунт измежду консерваторите, желаят оставката на Мей до дни

Вчера в тирада Мей показа новия проект за Брекзит

Според него предлагането е " цялостно с несъгласия и самозалъгване ". Той е на мнение, че проектът на лейбъристите за непрекъснат митнически съюз е по-добър.
 Снимка 424689
Източник:

Мей от своя страна съобщи, че депутатите имат задължението да одобряват решения, а не да ги отхвърлят . Тя призна, че скоро ще бъде сменена от различен министър председател.

Ако законопроектът бъде отритнат, всичко, което ще остане, ще бъде невъзможност и разделяне, разгласи тя и удостовери, че законопроектът за овакантяване на Европейски Съюз ще бъде оповестен в петък.

По-рано министърът по околната среда Майкъл Гоув съобщи, че законопроектът ще бъде оповестен през днешния ден.

По отношение на свободното гласоподаване, Мей отговори, че консерваторите позволиха на депутатите свободно да гласоподават по време на предходните проучвателни гласувания. На тази база беше отхвърлено да се провежда втори референдум.

Министър-председателят също удостовери, че гласуването на проектозакона ще се организира при започване на юни . Тя чака законопроектът да бъде подложен на гласоподаване в Камарата на общините.

Тереза Мей отхвърли да се ангажира да даде на торите независимост при гласуването на различните проекти за митнически съюз.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР