Лидерът на лейбъристите в Обединеното кралство сър Кийр Стармър е

...
Лидерът на лейбъристите в Обединеното кралство сър Кийр Стармър е
Коментари Харесай

Лидерът на лейбъристите в Обединеното кралство критикуван, че приписва „чувството за целенасоченост“ на Маргарет Тачър

Лидерът на лейбъристите в Обединеното кралство сър Кийр Стармър е упрекнат, че се пробва да „ възхвърли “ триумфа на Маргарет Тачър, като хвали някогашния министър-председател на Обединеното кралство, до момента в който моли към гласоподавателите на торите.

В ход, който евентуално ще подразни някои от левицата на неговата партия, господин Стармър употребява мнението на Sunday Telegraph, с цел да похвали консерваторката госпожа Тачър за това, че се е пробвала да „ извади Англия от нейния ступор посредством освобождавайки естествения ни предприемачество ”.

Той я назова дружно с някогашните лейбъристки министър председатели Тони Блеър и Клемент Атли като тези водачи в актуалната английска политика, които се стремят да обезпечат „ значима смяна ”, като работят „ в работа на британците хора, вместо да им диктува ”.

Говорейки пред BBC, господин Стармър сподели, че госпожа Тачър има „ движещо възприятие за цел ”, макар че той увери се, че акцентира, че мненията му не значат, че той е склонен с това, което тя направи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР