Лидерът на Левски Лукойл Божидар Аврамов стана поредният спортист с

...
Лидерът на Левски Лукойл Божидар Аврамов стана поредният спортист с
Коментари Харесай

И варненски баскетболист се включи в благотворителната кауза за Иван Тодоров

Лидерът на Левски Лукойл Божидар Аврамов стана следващият състезател с огромно сърце, който поддържа идеята на футболиста Иван Тодоров, който събира средства за лекуване. 

Националният баскетболист, който е родом от Варна, реши да подари своя шампионски потник от предишния сезон, с който завоюва купата за Левски и стана MVP на финалите. Потникът в рамка и с подпис от Аврамов от през днешния ден е на търг и можете да давате своите оферти за цена на фейсбук страницата на Левски Лукойл - както под фотографията, по този начин и на персонално известие.



Началната цена е 100 лв., а Божидар се надява да може да събере доста повече, с цел да ги подари на идеята на Иван Тодоров. Спечелилият търга ще получи персонално потника от Божидар Аврамов на първия домашен мач на Левски от втората фаза на ФИБА Къп в зала " Универсиада " на 12 декември.

Иван Тодоров е с диагноза недоброкачествен сарком на костта и меките тъкани, а скъпоструващото лекуване би трябвало да бъде осъществено в Турция.

Затова доста другари, познати и сътрудници на Иван започнаха акция по събирането на средства, с цел да може той още веднъж да бъде пълностоен мъж, татко и състезател.

Всеки, който желае, може да се включи в набирането на средствата:

Иван Венциславов Тодоров
BG86CECB979010B6433100
Централна кооперативна банка



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР