Лидерът на крайнодясната политическа партия Националния фронт във Франция Марин

...
Лидерът на крайнодясната политическа партия Националния фронт във Франция Марин
Коментари Харесай

Марин Льо Пен влиза във френския парламент

Лидерът на крайнодясната политическа партия " Националния фронт " във Франция Марин Льо Пен е определена за народен представител във френския парламент, заяви Агенция Франс Прес. Това се случва за първи път в политическата й кариера.
 
Изключително ниска изборна интензивност на втория тур във Франция

Очаква се тя да се откаже от мястото си в Европейския парламент.

Европейският парламент смъкна имунитета на Марин Льо Пен

Само преди дни Европейският парламент лиши депутатския имунитет на лидерката на френската последна десница по искане на френското правораздаване по отношение на дело за клюка, заяви Агенция Франс Прес.

Евродепутатите сметнаха, че няма причина да се подозира, че френската правосъдна процедура е стимулирана от " желание да се навреди на парламентарната или политическата активност на Марин льо Пен " и утвърдиха отнемането на имунитета ѝ.

Коя е Марин льо Пен?

Лидерът на крайнодесния Национален фронт (НФ) е упрекната в клюка от кмета на град Ница, консерватора Кристиан Естрози. През май 2015 година тя съобщи, че той е финансирал Съюза на ислямските организации във Франция (преименуван през днешния ден на " Френски мюсюлмани " ), който обгръща 250 организации и изповядва закостенял ислям, чрез умерени наеми за джамиите. По тематиката Марин льо Пен беше замеряна с яйца в Бретан (ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР