Лидерът на консервативната управляваща партия на Полша Право и справедливост

...
Лидерът на консервативната управляваща партия на Полша Право и справедливост
Коментари Харесай

Качински държи на нормалността, но не иска хомофобска Полша

Лидерът на консервативната ръководеща партия на Полша " Право и правдивост " Ярослав Качински в неделя отхвърли западните възгледи за правата на гейовете като прекомерно демократични, заяви АП.

Качински описа и теоретична обстановка в поддръжка на своите изказвания. 

Той даде следния пример - мъж с името Владислав, идва на работа и желае към този момент да бъде именуван с женското име Зося.

" Според това, което ни предлагат от Запада, всички би трябвало да го съблюдават, сподели Качински на протест в Северна Полша. Не възнамеряваме да надникваме в ничия спалня, само че в това време желаеме да запазим нормалността ".

През последните години неговата партия употребява антиреторика против гей общността преди избори. Качински се готви да поведе партията на избори идната година.

Неговите забележки в неделя повториха концепция, която той изложи пред друга група гласоподаватели ден по-рано - да се върнат към " някои правила за възпитание " и " естествен език ".

В събота основното гей събитие в Украйна, KyivPride, се организира по отношение на парада на равенството във Варшава, привличайки десетки хиляди хора.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР