Лидерът на Консервативната партия в британския парламент Андреа Ледсън подаде

...
Лидерът на Консервативната партия в британския парламент Андреа Ледсън подаде
Коментари Харесай

Сбъдна се! Лидерът на британските консерватори излезе от правителството на Мей

Лидерът на Консервативната партия в английския парламент Андреа Ледсън подаде оставка поради рецесията с Брекзит, предава телевизионният канал Sky News, представен от „ Фокус “.

Съответното стана ясно от писмо до премиера на Обединеното кралство Тереза Мей, в което Ледсън изяснява решението си със подозрение, че "нашият метод ще реализира резултата от референдума за 2016 година ".

Медията цитира основни пасажи от писмото на Ледсън: "Вече нямам доверие, че нашият метод ще реализира резултата от референдума, заради следните аргументи:

1. Не смятам, че ще бъдем в действителност суверенно Обединено кралство посредством предлагането, което в този момент се предлага;
2. Винаги съм твърдяла, че вторият референдум би бил рисково разграничителен и не поддържам държавното управление, което непринудено улеснява сходна отстъпка…
3. Налице е такава разбивка на държавните процеси, че скорошните законодателни оферти, свързани с Брекзит, не са били подлагани на деликатно изследване или утвърждение от членовете на кабинета;
4. Толерантността към тези в кабинета, които пазят политиките, противоречащи на позицията на държавното управление, докара до цялостно разрушение на груповата отговорност.

Внимателно обмислих това решение, само че на следващия ден няма мога да извърша отговорностите си като водач на торите в Народното събрание, да разглася законопроект с нови детайли, на които се опълчвам.

Напълно уважавам интегритета и решителността, които сте посочили по време на процеса. Никой не е желал да съумеете повече от мен, само че в този момент ви приканвам да вземате верните решения в полза на страната, на това държавно управление и на нашата партия.

Ето за какво с огромно страдание и с тежко сърце аз се отдръпвам от държавното управление ".

Както БЛИЦ заяви, съгласно Sky News Ледсън подхваща тази стъпка, с цел да може да се кандидатира за поста министър председател на Англия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР