Лидерът на КНДР Ким Чен-ун може да посети Южна Корея.

...
Лидерът на КНДР Ким Чен-ун може да посети Южна Корея.
Коментари Харесай

Ким Чен-ун може да посети Южна Корея, намекна разузнаването в Сеул

Лидерът на КНДР Ким Чен-ун може да посети Южна Корея. Националната разследваща работа на Южна Корея разгласи пред Комисията по разузнаване към Народното събрание, че има дребна възможност Ким Чен-ун да взе участие на интернационално събитие в Република Корея, осведомят локални медии.

Агенцията разясни, че това зависи от напредъка на двустранните договаряния за нуклеарно разоръжаване със Съединени американски щати.

Срещата на Южна Корея и Асоциацията на страните от Югоизточна Азия (АСЕАН) ще се организира в пристанищния град Пусан на 25-26 ноември.

Южнокорейското разузнаване чака договарянията на работно равнище сред Съединени американски щати и Северна Корея да продължат 2-3 седмици. Севернокорейският водач може да бъде поканен на форума, само че това ще зависи от договарянията и техния процес. В случай на " някакво съглашение " тази година може да се провежда трета среща на върха сред Ким и президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, а също по този начин севернокорейският водач може да се срещне с президента на Южна Корея Мун Дже-ин. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР