Лидерът на КНДР Ким Чен-ун е обещал, че повече няма

...
Лидерът на КНДР Ким Чен-ун е обещал, че повече няма
Коментари Харесай

Ким обеща повече да не буди президента на Южна Корея с ракетни опити

Лидерът на КНДР Ким Чен-ун е заречен, че повече няма да буди президента на Южна Корея Мун Дже-ин с ракетни опити , коитосеверокорейската страна нормално извършваше рано заран. Това заяви на брифинг представителят на президента на Република Корея Юн Йон-чан.

" Ким Чен-ун сподели на президента Мун, че е чувал, че той постоянно става доста рано заран поради ракетните тествания на Севера и даде обещание, че повече няма да тревожи съня му ", сподели прессекретарят, представен от ТАСС.

Лидерите на двете Кореи организираха историческа среща. Двамата се срещнаха и се здрависаха на демаркационната линия , разделяща полуострова, оповестиха международните организации.
 
Севернокорейският водач Ким Чен-ун и южнокорейският президент Мун Дже-ин останаха всеки от своята страна на границата в село Панминчжон в демилитаризираната зона и усмихнати размениха няколко думи . След това Ким пресече границата , ставайки първият севернокорейски водач, стъпил в Южна Корея след края на войната сред двете страни през 1953 година

След това п резидентът на Южна Корея Мун Дже-ин и севернокорейският водач Ким Чен-ун прекараха на масата за договаряния час и половина. Пролетта може да е пристигнала на Корейския полуостров, съобщи южнокорейският президент Мун Дже-ин при започване на договарянията със севернокорейския водач Ким Чен-ун , съобщи ДПА.

И двамата показаха вяра, че договарянията ще имат позитивен резултат.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР