Лидерът на КНДР Ким Чен-ун атакува вражеските сили заради разбойническите

...
Лидерът на КНДР Ким Чен-ун атакува вражеските сили заради разбойническите
Коментари Харесай

Ким Чен-ун заклейми разбойническите санкции

Лидерът на КНДР Ким Чен-ун нападна " вражеските сили " поради " разбойническите " наказания, осведоми Агенция Франс Прес, базирайки се на севернокорейската държавна медия KCNA.

Ким и президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп организираха историческа среща в Сингапур през юни, на която реализираха съглашение за нуклеарно разоръжаване на Корейския полуостров. Но от този момент е регистриран дребен прогрес. КНДР подлага на критика " гангстерското " изнудване от страна на Съединени американски щати за цялостно, проверимо и необратимо нуклеарно разоръжаване. Съединени американски щати приканиха интернационалната общественост да продължи да поддържа глобите. Тази седмица американското финансово министерство разгласи ограничения против съветски и китайски компании, които нарушават режима на наказания.

По време на ревизия на туристическата зона Вонсан-Калма в югоизточната част на КНДР Ким разкритикува наречените от него " противников сили ", които се " пробват да задушат корейския народ с разбойническите наказания и блокади ".

Но Пхенян е решен да резервира " новата епоха " в връзките със Съединени американски щати, откакто Ким не загатна съответно Вашингтон в отправената рецензия.

По разпореждане на Ким туристическата зона Вонсан-Калма би трябвало да бъде приключена до 10 октомври 2019 година

По-рано държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео съобщи, че се надява договарянията с Пхенян за нуклеарно разоръжаване да доведат до огромен прогрес. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР