Лидерът на Изправи се.БГ Мая Манолова заяви в студиото на

...
Лидерът на Изправи се.БГ Мая Манолова заяви в студиото на
Коментари Харесай

Мая Манолова иска ревизия на всеки политик

Лидерът на " Изправи се.БГ " Мая Манолова съобщи в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов ", че групировката ще влезе в идващия парламент. Тя беше безапелационна, че няма да прави коалиция с Бойко Борисов.

Мая Манолова сподели още, че придвижването има за цел да направи проверка на всеки овластен политик, без значение от партийната му принадлежност. Основните задания на платформата са разглобяване на настоящия управнически модел и непосредствени ограничения за повишение на приходите на жителите.

Определи сдружението като необятна гражданска платформа с отворен формат, открита за всички сили - и отляво, и отдясно, които се изправят против настоящия олигархичен модел на ръководство.

Що се отнася до това кои политически и публични организации са сътрудници на придвижването, Манолова съобщи:

Мая Манолова: " Ние казахме, че няма да вършим партия... Ще участваме в изборите с партньорска мрежа, в основата на която е гражданска организация " Изправи се, България ". Всъщност възпроизвеждаме модела от локалните избори в София, който се оказа резистентен. В нея влиза цивилен организации, инициативни комитети от цялата страна, които имат своите дела, са наши естествени сътрудници, обособени персони и партии, младите партии отдясно - ДБГ, ВОЛТ, Движението на Татяна Дончева, социалдемократи, а също и земеделци - " Нова опция ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР