Лидерът на изпадналата от парламента Има такъв народ Слави Трифонов

...
Лидерът на изпадналата от парламента Има такъв народ Слави Трифонов
Коментари Харесай

Слави изригна: Троянският кон се оказа... кобила с червен косъм

Лидерът на изпадналата от Народното събрание ИТН Слави Трифонов изчака края на процедурата по желание на нов началник на Народно събрание - Вежди Рашидов и разгласи, че към този момент не е той троянският кон. Всъщност новият троянски кон се оказал кобила. Така Дългия явно вижда поддръжката, дадена за претендента на ГЕРБ, от страна на Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия. 

" Като виждам какво се случва в българския парламент, някак си от единствено себе си взех решение да поема виновността за всичко това. Ами, да, към този момент по този начин съм привикнал да съм отговорен, че някак си от вътрешната страна ме напъва възприятието да изкрещя: “Аз съм отговорен! Заради мен Народното събрание буксува. Заради мен няма ръководител на Народното събрание. Защото запознат съм шоу и всичко, което гледате последните три дни по малкия екран е основано от мен, продуцирано от мен и написано от моите сценаристи. И поради мен ръководител на Народното събрание е Краси Радков…. извинете – Вежди Рашидов ”.

Обаче се оказа, че бъркам. Шокиран съм, само че този път не съм аз. Троянският кон се оказа кобила. С червен косъм. И жълтите павета с изключение на, че са криви, към този момент са и самотни ", написа Трифонов. 

" Изходът е единствено един – референдум за президентска република. Вие сте суверенът и вие би трябвало да решите. Това зле скалъпено шоу ли желаете да гледате непрестанно или работещ, виновен и сръчен политически хайлайф ", упорства си Трифонов. 

На главната фотография: Актьорът Мариан Бачев от екипа на Дългия в ролята на Нинова
ТЕМА преди 9 минути 506 преди 34 минути 1828 преди 3 часа 2391
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР