Лидерът на ИТН Слави Трифонов заяви преди минути в извънредно

...
Лидерът на ИТН Слави Трифонов заяви преди минути в извънредно
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Изтеглям министрите на ИТН и слагам край на това правителство и тази агония

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов съобщи преди минути в изключително живо включване във фейсбук, че изтегля министрите на Има Такъв Народ от парвителството и поставя завършек на тази мъка, както той се изрази.

" Напускането на министрите на Има Такъв Народ през днешния ден е мотив, а аргументите - ние нямаме място в тази коалиция - поради Северна Македония ", добави той.

Кирил Петков води друга външна политика, друга от политиката на Министерство на външните работи, на тази на Народно събрание и тази заявена на КСНС, съобщи той. Кирил Петков си има различен външен министър, негов. Той се споделя Весела Чернева, възмути се някогашният чалга артист.

Кирил Петков е заречен на разнообразни водачи от Европа и света, че ще вдигне ветото на Република Северна Македония и прави всичко допустимо това да се случи, макар че огромна част от българите желаят РСМ да стартира договаряния, когато изпълнят контракта от 2017, разяснява Слави Трифонов.

Кирил Петков жестоко, безпардонно и едностранно нарушава съдружното съглашение. Македония е значима част от нашата история и нашата душа. Това се назовава национално изменничество, изрично съобщи водачът на " ИТН ".

" Мерките против инфлацията единствено ще я усилят ", добави той. " Министрите на " Продължаваме промяната водят страната към банкрут ", сподели още Трифонов.

" Депутатите от Има Такъв Народ ще поддържат актуализацията на бюджета за обществените ограничения, само че не и за другото ", заяви Трифонов.

" Всичко е въпрос на морал, аз не съм тук поради тази власт и не преставам да не се усещам политик ", съобщи той.

" Доброволно излизаме от ръководството, в случай че задачата беше облаги, щяхме да останем. От през днешния ден издърпвам министрите на Има Такъв Народ и поставям завършек на тази коалиция и тази мъка ", приключи Трифонов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР