Лидерът на ИТН Слави Трифонов се обърна към премиера Николай

...
Лидерът на ИТН Слави Трифонов се обърна към премиера Николай
Коментари Харесай

Слави Трифонов с мъка на сърце си призна, че е селяндур, но пък е чел Андрешко

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов се обърна към премиера Николай Денков посредством мощно иронично отворено писмо , оповестено във " Facebook ". Коментарът му е в отговор на изказванието на министър-председателя, че втори тур на локалния избор изправя жителите пред. Денков в началото направи това съпоставяне в изказването си при започване на съвещанието на кабинета в Деня на националните будители, а по-късно в сряда повтори тази теза и в предаването " Лице в лице " по bTV, след което.

" Значи, който гласоподава в неделя за Продължаваме промяната, гласоподава за националните будители, а който гласоподава за някой различен, гласоподава за Бай Ганьо и Андрешко. Така е, господин министър-председател. С тъга и с ръка на сърцето си признавам - вие сте будители, а ние сме селяндури , разяснява Слави Трифонов.

Лидерът на Има Такъв Народ потвърждава пред Денков, че въпреки всичко не е толкоз тъп с метафора, показваща, че е чел " Андрешко ": " Добре, че сте вие да ни водите. Вие и другите будители от Политическа партия, тъй като в случай че не сте вие, Вие и другите светли мозъци от Политическа партия, ние ще си седим в блатото до съдия-изпълнителя. "
 Слави Трифонов удостовери: Има Такъв Народ поддържат Ваня Григорова за балотажа
Слави Трифонов удостовери: Има Такъв Народ поддържат Ваня Григорова за балотажа

След като Политическа партия имали огромно посланичество в Общинския съвет, кметът не трябвало да е от същата партия

Той добавя че е чел и Бай Ганьо (Бай Ганьо е книжовен воин от поредност от сатирични разкази и фейлетони на Алеко Константинов, трансформирал се в нарицателно за негативните качества на българина - б. р.). Трифонов твърди, че прелестно схваща какво е желал да каже министър председателят. " Вие сте нещо като Иречек, а ние седим в купето на влака и желаеме да ядем круши. Но Вие, господин министър-председател, Вие и останалите велики интелектуалци от Политическа партия компенсирате нашата селяния. Вие и Вашият труд за сапуна, това гениално създание, с което сте станали учен, Вие ни показвате какви щяхме да бъдем, в случай че не бяхме толкоз елементарни ", декларира Слави Трифонов.
 Има Такъв Народ поддържа Ваня Григорова за балотажа в София, след диалог на Нинова с Трифонов
Има Такъв Народ поддържа Ваня Григорова за балотажа в София, след диалог на Нинова с Трифонов

Българска социалистическа партия договаря с другите партии за втория тур на изборите в страната

Продължавайки с хапливите и иронични нападки, той отбелязва, че знае, че в никакъв случай няма да доближи съвършенството на Денков и другите невероятни гении от Политическа партия и че в никакъв случай няма да бъда толкоз интелигентен и хубав като тях. Това го натъжавало, само че пък се радвал, че съществуват министър председателят и другите съвършени персони от Политическа партия. " Благодаря Ви, че Ви има. Вървя с наведена глава, в посоката, в която вие ни водите. Вие и другите мъдри политици от Продължаваме промяната ", приключва Трифонов.

Лидерът на Има Такъв Народ е подписал отвореното си писмо по този начин: Слави Трифонов - чалгар, мафиот, селянин и някогашен артист.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР