Лидерът на ИТН Слави Трифонов даде кратко интервю пред собствената

...
Лидерът на ИТН Слави Трифонов даде кратко интервю пред собствената
Коментари Харесай

Трифонов: Излезе, че Асен Василев е ходил всеки ден в офиса на „Нексо” и ги е съветвал

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов даде малко изявление пред личната си телевизия " 7/8 " довечера. Облечен в черна тениска и спортен екип и в домашна конюнктура, той разяснява някогашните си съдружни сътрудници от Политическа партия Даниел Лорер, Асен Василев, Настимир Ананиев, затварянето на " Мариците ", както и връзките на " Промяната " и президента Радев. От своя страна забъркания в криптоскандала народен представител Ананиев също излезе с изказване.

 Създадена от някогашен народен представител и съдена в Съединени американски щати: Какво знаем за криптобанката Виж още

Основна тематика на диалога сред Трифонов и един от сценаристите му беше криптоборсата " Нексо ", в чиито офис прокуратурата и Министерство на вътрешните работи влязоха тази заран и бе оповестено, че проверяват проведена незаконна група, пране на пари, данъчни закононарушения, закононарушения, свързани с даване на банкова активност без нужния лиценз, както и компютърни измами. В рамките на огромната интернационална интервенция е открито, че един от клиентите на криптобанката финансирал терористични актове, " Нексо " работила посредством " кухи компании ", а за последните 5 години през нея като оборот са минали над 94 милиарда $. Дейността на компанията се ръководела от България и уредниците ѝ също били българи.

 Позицията на Виж още

По този мотив Трифонов разяснява пред личната си телевизия: " Днес излезе, че банката на криптовалута " Нексо ", която се проверява, седем американски щата са скочили, че това е една пирамида на криптовалута и става въпрос за едни 90 милиарда, от които тия, които са главните играчи са " тафнали " 1 милиард и 400 милиона. Настимир Ананиев има общи свързани компании. Асен Василев е човек, който е ходил всеки ден в офиса им и са били доста близки и ги е съветвал, само че всички си траят. Ако бяха хора, свързани с " Има Такъв Народ ", това щеше да е първа вест... Ако бяхме ние, това щеше да е нек`ъв пъкъл!... Това е, тъй като има двоен критерий ".

 От ГЕРБ намекнаха за остаряло другарство сред народен представител от Политическа партия и съучастник от Виж още

Слави Трифонов разяснява и връзките на президента Румен Радев и " Продължаваме промяната ": " Имам възприятието, че живеем в една неуместна страна, цялостна с неистини, лъжци и хора, които имат вяра. Асен Василев излезе по една телевизия и сподели, че Бойко Борисов и президентът се виждат всеки ден. Без да има нито доказателства, нито фотоси, нито нищо ".



Настимир Ананиев: Познавам Тренчев, не мога да разясня случая с крипто компанията всъщност, защото не съм осведомен с детайлите

Замесеният в абсурда с " Нексо " народен представител Настимир Ананиев също употребява обществените мрежи, с цел да показа своята позиция:

" Виждам, че отново жълто-кафявите " медии " се пробват да вършат внушения по мой адрес!

Сега въз основата, че познавам Антони Тренчев.

Да, познавам Антони Тренчев, бяхме дружно народни представители в 43-то Народно заседание. Имахме и хрумвания за общи планове, за които не стигна времето да стартираме.

Също по този начин го познават депутатите и фрагменти на ГЕРБ Даниел Митов, Тома Биков и Петър Николов - които бяха дружно в управителния орган на друга политическа партия - не виждам жълто-кафявите да пишат за тях!

Знам, че #Триадата (Борисов-Гешев-Пеевски) се пробва да изопачи всяко зрънце информация с цел да наподобяват зле техните съперници - и да, аз съм техен конкурент!

Не им вярвайте!

Не мога да разясня случая с крипто компанията всъщност, защото не съм осведомен с детайлите! ", написа Ананиев.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР