Лидерът на Има такъв народ“ Станислав Трифонов направи нов коментар

...
Лидерът на Има такъв народ“ Станислав Трифонов направи нов коментар
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Разбрах посланието, аз ще се погрижа за Петър Илиев

Лидерът на „ ИТН “ Станислав Трифонов направи нов коментар на профила си във Фейсбук  по мотив Петър Илиев, препоръчан от тях да заеме поста министър на вътрешните работи при връчването на първия мандат, който беше.

По думите му ползата към книгата на Илиев е точно тъй като той бил препоръчан за министър.

Казусът с книгата на Петър Илиев се развихри малко след номинацията му за министър. Той беше упрекнат, че е плагиатствал част от информацията в книгата, което провокира инспекция в Софийския университет. През последните дни в публичното пространство се появи информация, че противоречивото издание е редактирано със задна дата и от него липсват страници.

Трифонов съзря опит да мръсна игра. Ето какво написа той във Фейсбук
 Цветан Василев: Бойко Борисов е минало, а ГЕРБ са обречени на политическа изолираност (ВИДЕО) Цветан Василев: Бойко Борисов е минало, а ГЕРБ са обречени на политическа изолираност (ВИДЕО)
Специален посетител в " Студио Actualno " беше банкерът Цветан Василев, който включихме по Skype от Сърбия, и с който разговаряхме за актуалн...

„ Заместник-директорът на „ Национална полиция ” старши комисар Атанас Илков е изпратил писмо до издателство “Нова звезда ”, с което желае подробна информация за книгата на Петър Илиев, станала толкоз известна около моето предложение Петър Илиев да заеме поста министър на вътрешните работи, в случай че, несъмнено, имаше тази опция. Националната полиция да се интересува от една книга, в случай че това би могло да бъде дело от частен темперамент, значи, че това е поръчка, която тотално желае да смачка Петър Илиев, респективно да уязви мен “, изяснява Трифонов.

„ Прекрасно разбирам, че политиката е мръсна игра и не се интересува от орисите на хората, в тази ситуация - от ориста на един учител по конституционно право. Ясно е, че той и неговата книга са мотив да ми бъде обяснено, че аз по този начин не мога да ги върша тия работи “, добавя водачът на Има Такъв Народ. 

„ Добре. Разбрах посланието. А в този момент моето: Аз за Петър Илиев ще се погрижа, както се грижа за всички честни и лоялни хора, които познавам. И също по този начин ще се погрижа да схвана кой си ти или кои сте вие, които сте в положение да изгорите книга, да съсипете човек поради упоритостите си за власт. И по-късно всичко по реда си. Законовият ред “, приключва коментара си Слави Трифонов в обществените мрежи.



Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР